Tatlı delisi olduğum ne yemek yapacağımdan önce ne tatlı yapsam akşama diye düşünüp ilk önce onu yaptığım doğrudur :)
Yemesi biraz zor dağılıyor diye çilekli milföy tatlısını kupta denedim daha kolay oldu yerken :) Krema olarak arasına Dr.Oetker dolgu kreması kullandım.


Pinterest ve instagramda sıkça yapılan bir diğer tatlı ise kakaolu saksı puding görünüşü açısıdan adını öyle koydum :) Eti kakaolu bisküvileri ezerek toprak görünümü vererek nane ile süsledim :)
Ben bu aralar bu kuplara takmış vaziyetteyim bu da tiramisu krizim tutunca ortaya çıktı Dr.oetkerin tiramisu yap ürününü kullandım tarifin labneli seçeneğini kullandım :) O sırada evde hazır kek bende de yapmaya vakit yoktu onun yerine eti kakaolu bisküviyi nescafe ile ıslatarak taban oluşturdum.
0 yorum